İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları
22 Aralık 2022

Saadettin SALİHOĞLU

Trabzon’da doğdu. Ankara Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesini bitirdi. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

27.02.1997 tarihinde Eyüp Devlet Hastanesi’nde  memuriyete başladı.2013 yılının şubat ayında Beyoğlu Genel Sekreterliği bütçe biriminde çalıştı. Birlik ve Hastane Bütçelerine Analitik Bakış  kİtabının(ISBN:978-605-85149-0-4-1.Baskı) hazırlama ekibinde yer almıştır.

2015 yılı aralık ayından itibaren İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak hastanemizde görevine devam etmektedir.

TS EN ISO 9001 Zaman Yönetimi Eğitimi Sertifikası.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Genel Müdürlüğü Bilgisayar Eğitim Sertifikası.

Bir çocuk babasıdır.

.