T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları
Eğitim ve Araştırma Hastanesi

15/05/2019

foto.jpg
 12-18 Mayıs Hemşirelik-Ebelik Haftası hastanemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen programla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda hastanemizde yeni göreve başlayan Hemşire Fatma Nur OĞLAKKAYA’ nın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı.

Hastanemizde 23 yıldır hizmet veren Hemşire Semra DİNÇ anılarından ve hemşirelik deneyimlerinden bahsederek bizlere nostalji yaşattı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine GÜMÜŞ hastanemizdeki hemşirelik hizmetleri konusunda ki gelişmelerden konuşarak, hemşire ve ebelerin gününü kutladı.

Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Mehmet Akif KAYGUSUZ hemşirelik mesleğinin öneminden ve uluslarası seyahatlerinde gözlemlediği hemşirelik  hizmetlerindeki gelişmelerden söz ederek , hemşire ve ebelerin gününü kutladı.

Hastanemiz Arşiv Birim Sorumlusu Kazım ŞAHBUDAK tarafından hazırlanan ilk Türk Hemşiresi Hüseyin Safiye ELBİ’nin belgeseli yayınlandı.

Kutlama programı ney dinletisi ile sona erdi.

Sağlık sektörünün vazgeçilmezi haline gelen tüm Hemşirelerin ve Ebelerin günü kutlu olsun.

• hemhaftasi ana resim.JPG
  • hemhaftasi (4).JPG