T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları
Eğitim ve Araştırma Hastanesi

26/09/2019

EWAS İstanbul, El Bileği Artroskopisi Kursu 20-21 Eylül 2019

Bu yıl beşincisi düzenlenen EWAS İstanbul, El Bileği Artroskopisi Kursu 20-21 Eylül 2019 tarihlerinde El Cerrahisi Kliniğimizin gayreti ve EWAS (Avrupa El Bilek Artroskopisi Derneği) kurucusu Prof. Dr. Christophe Matholin'in değerli katkılarıyla hastanemizde gerçekleştirilmiştir. Bundan önceki kurslarda da olduğu gibi, ilk gün öğleden sonra ve ikinci gün öğleden önce katılımcılarında oldukça ilgisini çeken değişik olgular ameliyat edilmiş ve konferans salonunda eşzamanlı yayımlanmıştır. Bu yıl ilk defa Mısır, İtalya, Rusya ve İran'dan el bileği artroskopisi konusunda deneyimli konuk konuşmacıların katılımıyla uluslararası boyuta taşınan kursumuzda sözel bildiri kabulü de yapılmış olup birbirinden güzel sunumlarla toplantımız noktalanmıştır. Geleneksel hale gelen kursumuzun 2020 yılı için program hazırlıkları sürmektedir.

• EWAS2019 (2).JPG
  • EWAS2019 (3).JPG