El Cerrahisi Kliniği’nin 7. kuruluş yıldönümü
07 Şubat 2019

26 Ocak 2012 tarihinde kurulan Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi El Cerrahisi Kliniği’nin 7. kuruluş yıldönümü Prof. Dr. Türker Özkan’ın vermiş olduğu bilimsel konferans ile birlikte kutlanmıştır. Konferansa hastanemizden birçok hekim, hemşire ve yardımcı sağlık personeli katılmıştır. El Cerrahisi Kliniği kurulduğu günden bugüne kadar alanında birçok başarılı uygulamalar yapmış, gerçekleştirdiği ameliyatlarla ve hizmet vermiş olduğu ayaktan ve acil hastalarla birlikte kendi alanında büyük bir ihtiyacı karşılamıştır. Ülkemizde El Cerrahisinin gelişmesi alanında önemli roller üstlenmiştir. El Cerrahisi Kliniği eğitim, öğretim ve bilimsel faaliyetlerine Prof. Dr. Kahraman Öztürk yönetiminde devam etmektedir.

• Hastanesi El Cerrahisi Kliniği’nin 7. kuruluş yıldönümü (2).JPG
  • Hastanesi El Cerrahisi Kliniği’nin 7. kuruluş yıldönümü (1).JPG