2022-2023 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI
28 Eylül 2022

2022-2023 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı açılış töreni 19/09/2022 günü Hastanemizin konferans salonunda yapıldı.

Program tüm personelin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltının yapılması ile başlamış konferans salonunda yapılan sunum ile devam etmiştir. , Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ nın ardından Asistan temsilcileri adına Asistan Temsilcisi Dr. Sefa SELÜK ‘ün konuşması ile devam etmiştir.

Op. Dr. Ümit Selçuk AYKUT ’un konuşması, Eğitim sorumlusu Prof. Dr.  Mehmet Akif KAYGUSUZ ‘un konuşması ve Başhekimimiz Doç. Dr. Semih Süleyman DEDEOĞLU’ nun hastanemiz ve geleceğin umudu genç asistan doktorlarımıza ve çalışanlarımıza ithafen yaptığı konuşma ile devam etmiştir. Emekli olan Prof. Dr   Vedat ŞAHİN ve Prof. Dr. Kahraman ÖZTÜRK’ e plaketleri Başhekimimiz Doç. Dr. Semih Süleyman DEDEOĞLU tarafından verilmiştir. Emekli olan Uz. Dr. Melda KOYUNCU’ ya plaketi Başhekim yardımız İsmail ARABACI tarafından, Emekli olan Kalite Direktörümüz Emine YILMAZ ‘a Bakım Hizmetleri Müdürümüz Emine GÜMÜŞ tarafından verilmiştir. Programımız çay ve kahve ikramı ile sona ermiştir.

• egitimyili (1).jpg
  • egitimyili (2).JPG