Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mezunlar Buluşması
09 Ocak 2019

Ortopedi ve Travmatoloji alanında vakıf, özel ve kamu hastaneleri içerisinde nitelikli kadrosu, uzman sayısı ve yetiştirdiği uzmanlar açısından önemli bir yere sahip eğitim kurumu olma bilinciyle;

Uluslararası standartlarda bilimsel çalışmalar yapmayı, bu düzeyde kabul gören akademisyenler yetiştirmeyi, pek çok bilimsel etkinliğe öncülük etmeyi amaçlayan kurumumuzun 21 Aralık 2001 tarihinde özel dal Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne geçirilmesi münasebetiyle, her yıl 21 Aralık tarihinde 1(Bir) gün süreli bilimsel içerikli toplantı düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.
Bu sene 22 Aralık 2018 cumartesi günü ikincisini düzenlediğimiz  ’’Kalça ve Diz Protezinde Revizyonlar  ‘’ konulu bilimsel toplantı mezunlar buluşmasıyla gerçekleştirilmiştir.

• Mezunlar Bulusması (2).JPG
  • Mezunlar Bulusması (1).JPG