2021-2022 Eğitim yılı açılışı
18 Ekim 2021

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı açılışı

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı açılış töreni 27/09/2021 günü Hastanemizin konferans salonunda maske mesafe kurallarına uygun olarak yapıldı.

Program tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgınında kaybettiğimiz sağlık mensuplarının anılması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamış Eğitim Hemşiresi Nazan KAR KARADENİZ’ in açılış konuşması ile devam etmiştir.
Asistan temsilcileri adına Asistan Temsilcisi Dr. Ozan KAYA ’nın konuşması, Op. Dr. Alper KÖKSAL ’ın , Yüksek Lisans Programı hakkında Op. Dr. Osman ÇİMEN’ in konuşmaları ve Prof. Dr. Kahraman ÖZTÜRK tarafından ‘’Karpal İnstabilite” konulu açılış dersi, Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Mehmet Akif KAYGUSUZ’ un geleceğin umudu genç asistan doktorlarımıza ithafen yaptığı konuşma ile sona ermiştir.

Yapılan açılış töreninde, Hastanemizin pandeminin getirdiği bu zorlu süreçte ekip ruhu ile fedakarca çalıştığı belirtildi.

• yayin3.JPG
  • yayin6.JPG